Rekrytering behöver varken ta lång tid eller vara dyrt!

Express Rekrytering AB

Vi på Express Rekrytering brinner för att hjälpa våra kunder att rekrytera marknadens bästa kandidater - samtidigt brinner vi för att erbjuda våra kandidater de bästa arbetsgivarna. 

Vi har fått ett förtroende att rekrytera till några av de mest eftertraktade arbetsgivarna på den nordiska marknaden, vilket vi självklart är mycket stolta över.

Vi har valt att vända på rekryteringsprocessen. Många gånger träffar vi dig som kandidat i ett förstaläge utan en specifik tjänst i åtanke. Utifrån intervjun tar vi därefter fram just den tjänst du kan intresseras utav. På det här sättet kommer du som kandidat snabbt i kontakt med just den arbetsgivare som passar dig - och vi kan leverera kandidater till våra kunder på enbart 1-3 veckor.

Vårt koncept sker aldrig på bekostnad av kvaliteten i processerna. Våra konsulter intervjuar, tar referenser och testar - och du som kandidat kan vara säker på att vi både ser dig och förstår dina behov. Naturligtvis kan du också höra av dig till oss för att få tips, intervjuträning eller karriärstöd.

För dig som kund vill vi visa att rekrytering inte behöver ta lång tid och att kvalitet inte behöver vara dyrt.

 Vår vision är att alla ska vara glada att gå till jobbet!